Skoči na vsebino

Plezalni izlet: Črni Kal, 28. 9. 2024

Čas je za letošnji prvi plezalni izlet za otroke in mladino, ki obiskuje športnoplezalno vadbo!

KDAJ IN KAM?
Sobota, 28. september 2024, plezališče Črni Kal.
Zbor ob 9.00 na parkirišču pred plezalno steno na Rodici, povratek v popoldanskih urah (okoli 17.30).

PRISPEVEK: 32 €. V ceno je vštet prevoz z avtobusnim prevoznikom in celodnevno spremstvo trenerjev). Strošek bo obračunan na položnici. Prijava velja kot potrditev udeležbe, strošek se obračuna ne glede na morebitno odsotnost otroka na izletu.

PREVOZ: Prevoz je načrtovan z manjšim avtobusom v spremstvu trenerjev.

OPREMA: Udobna oblačila za hojo do plezališča, kapa, rokavice, topel pulover in bunda, zaščita proti soncu, malica in pijača. V okolici plezališča nakup hrane in pijače ni možen.

PLEZALNA OPREMA: Plezalni pas, plezalni čevlji (plezalke), magnezij, čelada.
Čelado in pas si lahko otroci po predhodnem dogovoru izposodijo, vendar je število opreme omejeno. Za izposojo nam pišite na mail spo.domzale@gmail.com do 24. 9. do 15. ure. Kasnejša rezervacija ni mogoča. Izposojeno opremo bodo prinesli trenerji na izlet. Vso osebno opremo (vključno s pasom in čelado) bo otrok do plezališča nesel sam, zato naj bo primerno spakirana v nahrbtnik!

VREME IN OSTALE NEVŠEČNOSTI: Predviden potek ture bo izpeljan le v primernem vremenu in ob dovolj velikem številu prijavljenih.

PRIJAVEizključno preko spletnega obrazca do torka, 24. septembra do 16. ure oz. do zapolnitve prostih mest (15). Izlet je namenjen otrokom in mladostnikom, starim 9 let ali več, ki obiskujejo plezalne treninge v našem društvu. Izjeme niso mogoče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja